ScheidingsWand.com

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u een overzicht van een aantal veelgestelde vragen (FAQ). Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0165 - 82 20 00 of via het e-mailadres info@scheidingswand.com.

Bestellen

Ik wil mijn bestelling annuleren, is dit mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. U dient dan contact op te nemen met onze servicedesk via het telefoonnummer 0165 - 82 20 00 of via het e-mailadres service@dutchcreenstore.com. Wij verzoeken u het factuurnummer bij de hand te houden.

Betaling

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

U kunt online per iDeal betalen. Om op rekening te bestellen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Is het veilig om via iDeal te betalen?

Ja, iDeal is één van de veiligste vormen van online betalen. U wordt direct naar een beveiligde pagina van uw eigen bank geleid waar u veilig uw betaling kunt voldoen.

Binnen welke termijn moet ik op rekening betalen?

Nadat uw bedrijfsgegevens zijn goedgekeurd door onze kredietafdeling wordt uw bestelling in behandeling genomen. De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald. Deze betaalmogelijkheid kan de levertijd met enige dagen verlengen.

Levering

Wat is de levertijd?

De scheidingswanden worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd.

Tussen welke tijden wordt er geleverd?

De leveringen vinden plaats tussen 8:00 en 17:00 uur.

Is het mogelijk om meerdere afleveradressen op te geven?

Voor ieder afleveradres dient een aparte bestelling te worden geplaatst.

Wat bedragen de leveringskosten?

Niets; wij berekenen geen leveringskosten.

Garantie

Wat bedraagt de garantietermijn?

De garantietermijn bij dUTCHCREEN Store bedraagt 3 jaar.

Waar kan ik een klacht indienen?

Indien u een klacht over een product heeft, dient u contact op te nemen met onze servicedesk via het telefoonnummer 0165 - 82 20 00 of via het e-mailadres service@dutchcreenstore.com. Indien uw klacht gegrond is, zullen wij binnen 5 werkdagen zorgen voor een passende oplossing.

Retourneren

Is het mogelijk om scheidingswanden te retourneren?

Ja, dit is mogelijk. De te retourneren artikelen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd. U dient dit geval contact op te nemen met de servicedesk via het telefoonnummer 0165 - 82 20 00 of via het e-mailadres service@dutchcreenstore.com.

Veilig en betrouwbaar

Is dUTCHCREEN Store veilig en betrouwbaar?

Ja, wij zijn een veilige en betrouwbare online webshop. Dit blijkt onder meer uit het feit dat onze webshop het Qshops keurmerk draagt. Dit betekent dat wij ons als bedrijf hebben gecommitteerd aan de gedragscode die Qshops ons heeft gesteld. dUTCHCREEN Store voldoet hiermee aan zowel de Nederlandse als Europese wetgeving.