ScheidingsWand.com

De visie achter dUTCHCREEN

‘Value for money’ is vanaf de start van de ontwikkeling van de dUTCHCREEN scheidingswanden de focus geweest. Het doel: vanuit gebruiksgemak, uitstraling en duurzaamheid een topproduct ontwikkelen tegen een zeer scherpe prijs.

dUTCHCREEN scheidingswanden zijn tot in de kleinste details doordacht. Verschillende materialen en productietechnieken zijn gecombineerd met als resultaat een scheidingswand die licht is en toch stabiel staat en bovendien zeer flexibel is toe te passen.

De scheidingswanden zijn ingetogen en esthetisch vormgegeven en daarom breed inzetbaar. Ook het diverse kleurenpalet en de maatvoeringen die zijn afgestemd op de gangbare bureaumaten werken daaraan mee. Tevens is een ruime keuze aan onderstellen beschikbaar en zijn er slimme functionaliteiten ingebouwd in de scheidingswand, zoals het Magnetyx-koppelsysteem, voor een optimaal gebruik binnen iedere toepassing.

We zijn er trots op dat we keuzes hebben gemaakt waarbij eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting een belangrijke rol spelen. Zo is 95% van alle onderdelen in de scheidingswand recyclebaar en bevinden vrijwel alle toeleveranciers zich in een straal van 100 kilometer van de plaats waar de scheidingswanden worden geassembleerd. Met andere woorden dUTCHCREEN scheidingswanden zijn met recht ‘made in Holland’.

Het dUTCHCREEN-concept is vol in ontwikkeling en we hopen u positief te blijven verrassen...